One layer page..

Oj. Detta är verkligen inte något man hittar ofta i mina scrapalbum. Men det är kul att göra något HELT annorlunda emellanåt också.

Jag har i bakgrunden ett rosa cardstock. Sen är det färger, mister, modelling paste, clear medium, distress stain, handmålat och distress ink. Lite rubons och stämplar. Som synes så har jag använt en och annan mask också för att få till de olika lagren av mönster. Bianca_dilorfKul är det att anta en annorlunda utmaning, som verkligen inte är ”jag”. Denna kunde jag inte ens försöka anpassa till ett jag, så det var bara att leka loss..

Det är till Scraplagrets CC, utmaning one page layer.  Tack för inspirationen!

En reaktion på “One layer page..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>