Skaparglädje!

Den tredje deltävlingen i Inzpiras tävling Hjärtans fröjd handlade om att skapa någon, om något som gör en glad. För ens egen skull. Min sång.

Jag älskar min man, mina barn, mina få med goda vänner. Men det är ju inte riktigt det som efterfrågas. Vad gör jag för MIN skull? Jag är så fantasilös, eller har lite dåligt med tid kanske, för jag gör ingenting utöver scrapbookingen som är för mig. Där får jag stå med mina cravings – fina papper – och syssla med det som jag gör för mig. Som rekreation, som avslappning, som avreagerande.. För mig.

Jag scrappde sålunda en layout om mitt scraphörn.. :) Skaparglädje_dilorf

Jag vet inte vad jag skulle företa mig om jag inte fick möjlighet att stå i mitt scraphörn varje dag. Det är inte alltid jag gör det, men jag har möjligheten. Jag skulle gärna ut och promenera, men det kan jag ju inte längre. En mindre runda gör att jag sover länge efteråt. Och så ska det ju inte riktigt vara. Så mitt scraphörn är min paus. Min glädje. Min sång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>